Talentboek

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk weten, heeft Finn een passie en dat is de motorsport “wegrace”. Deze sport beoefent Finn nu al een paar jaar en het gaat hem goed af.

Door Yamaha Europe is Finn uitgekozen tot 1 van de 6 talenten (wereldwijd) die een zogenaamd bLU cRU traject volgen. Dit houdt in dat Finn bijvoorbeeld extra technische ondersteuning van Yamaha krijgen tijdens de WSSP300 wedstrijden welke tijdens het WSBK verreden worden.

Met deze ondersteuning wordt Finn de mogelijkheid geboden, zich nog verder te ontwikkelen in deze sport.

Hiernaast hebben we de geboden mogelijkheden tot “Crowdfunding” via het “Talentboek” van de Yvonne van Gennip stichting aangegrepen om het benodigde budget voor de diverse wedstrijden bij elkaar te krijgen, om zodoende gedurende het gehele seizoen in een goed ritme te blijven.

Klik op de afbeelding hieronder om te lezen wat u kunt doen om Finn te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *