Assen

Een week nadat Finn op Aragon gereden heeft zou de thuisrace op Assen plaatsvinden. Helaas is dat niet doorgegaan wegens de duimbreuk die hij opgelopen heeft tijdens de last change race op Aragon een week eerder. Ondanks dat Finn niet kon rijden, heeft hij zich goed beziggehouden door live verslag te doen van de superpole van de WSSP300. Hij was hiervoor uitgenodigd door Michael Hill die vaste live-verslaggever is op alle evenementen.

Tevens heeft Finn vele belangstellenden kunnen rondleiden op de paddock. Deze fans en sponsors hebben een kijkje kunnen nemen in de pitbox bij het team Trasimeno en een hapje en drankje kunnen nemen in de hospitality tent van het team en of VIP room van Pearle Gebben Racing.

De motor van Finn heeft het gehele weekend ter promotie voor de hospitality van het team gestaan. Er was veel belangstelling voor.

             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *