Teleurstellend Misano

Het evenement op Misano ging vrij goed. Wederom een nieuwe baan voor Finn. Finn maakte veel progressie, maar wist zich net niet te plaatsen voor de race op zondag. Nog steeds had Finn geen optimaal gevoel bij zijn motor. Het scheelde maar 0,3 seconden om zich direct te plaatsen voor de race op zondag. Wederom de Last Chance Race om te proberen zich te classeren voor die race. Tijdens de last chance race had Finn een zeer slechte start. Hij kwam van de 11e plek terecht op de 21e plek en kon zich in die groep niet naar voren werken. Hij was zeer teleurgesteld na deze race en vond dat er verandering moest komen.
We hebben contact opgenomen met het team Trasimeno en goed overleg gehad waar het team extra hulp kon bieden, zodat Finn een beter gevoel met de motor zou kunnen krijgen en daarmee meer vertrouwen zou kunnen opbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *